Home / PMA Long Course Non Verbal Test Preparation Online MCQs

PMA Long Course Non Verbal Test Preparation Online MCQs


Here you can prepare the Pakistan Army PMA long course non verbal test preparation online MCQs. Non-verbal intelligence test contains the pictures and sketches which are just prepared to analyze the mental health level of candidates to solve the un-solved patterns. These questions are prepared after interviewing the intermediate level students. As per the rules and regulations to hire new candidates on PMA long course intake, you have to must pass this Non Verbal entry test. Non Verbal test is a part of an intelligence test where there are two sections, the PMA Verbal Intelligence test, and the PMA Non-Verbal Intelligence test. Each candidate will pass both these tests and then he could only proceed towards the physical test (body measurements) and interview. After that when a candidate passes in all these tests is further proceeded to the final selection i.e. Inter Service Selection Board ISSB. This final selection also has great importance for the students because there is no other chance is available for the candidates to get hired on PMA Long Course in Pakistan Army. Keep on reading this article and start your preparation sessions.

PMA Long Course Non Verbal Test Preparation Online MCQs

Question 1:
01

Answer:
001

Question 2:
02

Answer:
002

Question 3:
03

Answer:
003

Question 4:
04

Answer:
004

Question 5:
05

Answer:
005

Question 6:
06

Answer:
006

Question 7:
07

Answer:
007

Question 8:
08

Answer:
008

Question 9:
09

Answer:
009

Question 10:
010

Answer:
0010

Question 11:
11

Answer:
011

Question 12:

 

12

Answer:
012

Question 13:
13

Answer:
013

Question 14:
014

Answer:
14

Question 15:
015

Answer:
15

Question 16:
016

Answer:
16

Question 17:
017

Answer:
17

Question 18:
018

Answer:
18

Question 19:
019

Answer:
19

Question 20:
20

Answer:
020

Question 21:
21

Answer:
021

Question 22:
022

Answer:
22

Question 23:
23

Answer:
023

Question 24:
25

Answer:
025

So these are the latest syllabus of PMA Long Course Non Verbal test preparation online MCQs to join Pakistan Army. This test is having great importance for aspirants who are intending to become a part of Pakistan after intermediate. But you must remember that you have to pass this test in every condition. Any candidate who did very well in his papers but he doesn’t pass out in this test will be rejected to proceed for further hiring procedure. You can send your comment in the following commenting section for taking any further assistance regarding PMA Non Verbal Intelligence Test preparation.